OS 2014..

Pappa är lite avis på alla presenter Marcus Hellner fick nu när han kom hem till Gällivare. Han fick ju bl.a. en ny Volvo XC60 och en villatomt. Pappa sa att det är därför han tränar nu, för att vara med i nästa OS. Dock undrar han  om han kanske har åldern emot sig. Efter inte så långt övervägande kom vi fram till att skeppet nog har seglat när det gäller skidåkning, men att curling kanske skulle funka. Frågan är bara hur rik man blir på det. Han borde ju ha en fallenhet för det dock, han brukar städa väldigt fint här hemma.
Sen tyckte han även att rodel borde vara ganska lätt, det är ju bara som att åka kälke, det borde man väl minnas sen man var liten. Jag vet inte det jag.
Befinner ni er vid isdjuret i stadsparken och det kommer en medelålders man sladdandes på en kälke, ja då vet ni vem ni kan misstänka.

Kommentarer
Postat av: Linkan

Fast XC60:n hade han ju även innan os, iallafall var han då med i en intervju i aftonbladet tidigare i år, om vad han tyckte om bilen..Men han lär ju hursomhelst inte ha betalat många kronor för bilen, även om han fick den före os..:P

2010-03-07 @ 14:55:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0