DRAMA QUEEN

Jag dör av skratt. Slog just på teven och började zappa lite, hamnade på MTV. Vad visas där om inte Scream queens, där det är några tjejer som tävlar om att få en roll i Saw VI. Just nu ska dom ställa sig upp ur en sjö av 'blod' och skrika på någon som tror att hon har dött. I scenen ska dom visa vrede, förmodligen skriker dom väl på den tilltänkte mördaren. I dom här enskilda intervjuerna är det en som berättar om hatet mot sin pappa som aldrig var där för henne när hon växte upp. Och visst, det kan väl vara jättebra att få agera ut det, men det blir bara så otroligt konstigt när hon gör det iförd bikini, badandes i en damm fylld med något som ser ut som hallonsaft.

Stämningen är som i mitt favoritprogram Biggest loser, när dom berättar om varför dom har blivit tjocka, men det går inte riktigt fram när dom istället berättar om varför dom alltid har drömt om att bli rysar-skådisar.
Nu finns det alltså Top Model, Biggest Loser, So you think you can dance, Scream queens och några hundra till nyskapande program..vad blir det härnäst?!
'Vem vill bli hjärnkirurg?' kanske. Man tar helt vanliga människor från gatan och skickar in dom på ett sjukhus. Väl där får dom utföra operationer på intet ont anande medmänniskor, och den som gjorde minst fel får välja spritsort till kvällens fest först. Dessutom pågår det en parallell tävling där den som ligger med flest medspelare vinner en bil och VIP-kort på Spy Bar.
Vore inte det nåt?!


Nu ska dom ligga i facken inne på ett bårhus, målet är att dom ska börja gråta och må dåligt och sen recitera en barnramsa. När ska vansinnet ta slut?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0