STUREPLAN, NORRMALMSTORG, CENTRUM..

Gårdagskvällen var en mycket trevlig, mogen kväll!
Vi samlades hos herrskapet Olofsson/Torstensson på Stonestreet för ett parti monopol, och vilken match det var! Erik började med att lägga ribban skyhögt med pjäsflyttning utan att "dutta" pjäsen mot gatorna då karln kan alla rutor utantill. Detta följdes upp med ett rasande tempo av tärningsslag, kortläsning och gatushopping. Stenhårt var det även när det kom till att hålla koll på sina egna gator för bötfällning - var det någon som vände bort blicken två sekunder samtidigt som någon parkerade på dennes gata blev resultatet no dineros.
Amanda, kvinnan som hade tjatat om att få spela monopol var den som åkte ut först, trots svår rövslickning för att möjligtvis få stå i enorm skuld till folk tills att hon "tjänat in lite pengar". Jag kan tänka mej henne i en liknande situation med maffian..det skulle inte vara vackert.
Nästa person ut var jag, jag tog det dock med lite stolthet, löste in gatorna och nöjde mej så. Matchen slutade alltså i en hård uppgörelse mellan värdparets två parter. Tyvärr missade jag upplösningen då jag var i en annan del av lägenheten just då, men jag kan avslöja att det till slut var herr Erik Torstensson som stod som vinnare, och vilken lycka han visade upp. Trots stor ansträngning att bibehålla neutralt ansiktsuttryck drogs mungiporna uppåt i sant Joker-manér. Nåja, vi gratulerar Erik till vinsten, samtidigt som vi hoppas att det dröjer ett tag tills vi spelar spelet igen, det kan bli nog så långdraget har jag märkt!
Men som sagt, trevligt var det!


Kommentarer
Postat av: carro

Ja dom har expanderat riktigt ordentligt där uppe nu, ska bli roligt att se hur det blir med turister/åkare, om de blir fler! Tack så mycket och detsamma! :) En kompis som gjort min design :)

2010-01-10 @ 17:16:26
URL: http://carolinenilssson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0